Ανοίγμα Περίοδου Αιτήσεων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το #E_Συνέδριο_Προσομοίωσης_της_Ευρωπαϊκής_Κεντρικής_Τράπεζας, που απευθύνεται σε φοιτητές όλων των βαθμίδων.
Η διεξαγωγή του, η οποία υποστηρίζεται από την #Τράπεζα_της_Ελλάδος, θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά μέσω ειδικής πλατφόρμας που διαμόρφωσε και εξέλιξε η ομάδα της Get Involved για να ενισχύεται η διαδραστικότητα.

✔Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο μοναδικό φοιτητικό Συνέδριο, το οποίο με τη στήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος, εντάχθηκε για το 2020 στο ημερολόγιο δράσεων της ΕΚΤ στο πλαίσιο του προγράμματος #ECB_listens για την αναθεώρηση του Strategy Review της μετά από 18 χρόνια. Περισσότερα εδώ: https://www.ecb.europa.eu/…/review/html/all_events.en.html

➡️ Η κάθε φοιτήτρια και ο κάθε φοιτητής έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό εγχείρημα, το οποίο διαφέρει από τις υπόλοιπες συνεδριακές εμπειρίες, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξελίξουν τις γνώσεις τους και να συνδιαμορφώσουν το τελικό του αποτέλεσμα. Συνιστά μια βιωματική διαδικασία με κέντρο της τον εμπεριστατωμένο διάλογο για τα μείζονα οικονομικά ζητήματα της Ευρωπαϊκής Οικονομίας.

➡️ Η εναρκτήρια ημέρα του E’ Συνεδρίου Προσομοίωσης της Ε.Κ.Τ. θα περιλαμβάνει σειρά ομιλιών από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους των Θεσμών και του χρηματοπιστωτικού τομέα, εστιασμένες στη θεματική του συνεδρίου. Αποσπάσματα από την παλιότερες Training Days θα δείτε παρακάτω https://www.youtube.com/watch?v=jjWzMMk2RaI

➡️ Τις επόμενες ημέρες, κατά τις οποίες διεξάγεται ο κύριος όγκος των συζητήσεων μεταξύ των Συνέδρων, θα λάβουν χώρα στοχευμένα executive talks από στελέχη της αγοράς, ενισχύοντας τις γνώσεις που θα αποκομίσουν οι σύνεδροι-φοιτητές.
➡️ Με τη λήξη του Συνεδρίου θα δοθούν βραβεία, τα οποία στην Γ’ + Δ’ Προσομοίωση ήταν υποτροφίες για εκπαιδευτικά σεμινάρια & e-learning προγράμματα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.
➡️ Γλώσσα διεξαγωγής του συνεδρίου είναι η Ελληνική.
➡️ Οι αιτήσεις θα μείνουν ανοιχτές έως και την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021.
• Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Share this article