Αιτήσεις Συνεργασίας – 2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η ομάδα μας μεγαλώνει! Σε καλούμε να κάνεις αίτηση συνεργασίας προκειμένου να ενταχθείς στην Get Involved. Οι αιτήσεις συνεργασίας είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του οργανισμού μας και στο παρακάτω link.

Οι θέσεις συνεργασίας αφορούν στις ομάδες:

-Μάρκετινγκ

-Επιστημονικής επιμέλειας (Φοιτητές Οικονομικών & Νομικών Σχολών)

Λίγα λόγια για εμάς

  •   Η Get Involved ΑΜΚΕ αποτελεί μία πρωτοβουλία νέων για την ανάπτυξη της οικονομικής παιδείας σε διεπιστημονικό επίπεδο, με την χρήση σύγχρονων και βιωματικών μεθόδων εκπαίδευσης. Η προώθηση της Δια Βίου Μάθησης αποτελεί πρωταρχικό στόχο της.
  •   Για την επίτευξη των προαναφερόμενων έχει προβεί σε μια σειρά δράσεων που αποσκοπούν στην εκπαίδευση νέων φοιτητών κάθε βαθμίδας πάνω στα σύγχρονα οικονομικά ζητήματα.
  •   Η κύρια δράση της Get Involved αποτελεί το Συνέδριο Προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το πρώτο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
  •   Η Get Involved αποτελεί επίσης εκδότη του Future Economic Lab Journal, το οποίο αποσκοπεί την προώθηση της ακαδημαϊκής έρευνας αλλά και την σύνδεσή της με τις ανάγκες της αγοράς.
  •   Η Get Involved έχει διοργανώσει ημερίδες επιστημονικού περιεχομένου με έμφαση στη διεπιστημονική προσέγγιση των σύγχρονων οικονομικών ζητημάτων.
  •   Η Get Involved επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιωματικής μάθησης στην ιδιαίτερη κατάσταση που διαμορφώνει η εξάπλωση της πανδημίας του Covid-19, με την δημιουργία της πλατφόρμας Polymnia.

Θα διεξαχθεί συνέντευξη με όλους τους αιτούντες. Σας καλούμε όλους να μας γνωρίσετε!

Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν πάντα ανοιχτά!

Για να αποστείλετε αίτηση πατήστε εδώ

Share this article