Πρόγραμμα ομιλιών 4ου Συνεδρίου Προσομοίωσης της ΕΚΤ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους ομιλητές του Δ Συνεδρίου Προσομοίωσης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η Παρουσία τους τιμά το Συνέδριο και είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Get Involved η σταθερή τους στήριξη.
Αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και λειτουργούν ως φορείς γνώσεων και εμπειρίας δημιουργώντας την Γέφυρα ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο τους Θεσμούς και την Αγορά.
Στη φετινή Προσομοίωση που διεξάγεται κάτω από τις  συνθήκες της πανδημίας του Covid η ομάδα της Get Involved αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τη Συνεδριακή Διαδικασία και με την πολύτιμη Υποστήριξη της ΤτΕ συμμετέχει επίσημα στο πρόγραμμα ECB listens, δίνοντας βήμα στους συνέδρους για κρίσιμα ζητήματα στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Πολιτική.
Εντάσσει παράλληλα στη διαδικασία των Executive Talks με τη συμμετοχή ομιλητών από το εξωτερικό και επεκτείνει το θεσμό των ακαδημαϊκών υποτροφιών για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο.
Μετά το πέρας των διαδικασιών του Συνεδρίου – που θα διεξαχθεί από τις 11 έως και τις 14 Δεκεμβρίου- θα ακολουθήσουν απολογιστικές δημοσιεύσεις αναφορικά με τη θεματολογία και τα πορίσματα του. 

Για να δείτε το πρόγραμμα της Training Day πατήστε εδώ.

Για να δείτε το πρόγραμμα  της Training Day στα αγγλικά πατήστε εδώ.

Για να δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ.

Για να δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνεδρίου στα αγγλικά πατήστε εδώ.

Με χαρά και εκτίμηση,

Εκ μέρους της Get Involved 

Βασίλης Αγγελόπουλος 

Αντώνης Ευσταθιάδης

Share this article