Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το Δ’ Συνέδριο Προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το Δ’ Συνέδριο Προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Το καινοτόμο συνέδριο για φοιτητές περνά στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα και θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Polymnia που αναπτύχθηκε από την ομάδα της Get Involved με προσήλωση στη διατήρηση της Συνεδριακής Εμπειρίας στο υψηλότερο επίπεδο.

Η εναρκτήρια ημέρα του Δ’ Συνεδρίου Προσομοίωσης της Ε.Κ.Τ. θα περιλαμβάνει σειρά ομιλιών από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους των Θεσμών και του χρηματοπιστωτικού τομέα. Ο χαρακτήρας της εναρκτήριας αυτής διαδικασίας – Training Day- είναι η διεξαγωγή στοχευμένων ομιλιών εστιασμένων στα θέματα που οι σύνεδροι θα έχουν μελετήσει προσυνεδριακά και θα επεξεργαστούν εντός του Συνεδρίου.

  • Αποσπάσματα από την περυσινή Training Day

Στις επόμενες ημέρες του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί ο κύριος όγκος των συζητήσεων μεταξύ των Συνέδρων, εντάσσονται  στοχευμένα executive talks από στελέχη της αγοράς.

  • Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της οπτικής και των γνώσεων των συνέδρων μέσα από την σύζευξη των παραστάσεων των ανθρώπων της αγοράς και του ισχυρού ακαδημαϊκού υποβάθρου των συμμετεχόντων.
  • Με τη λήξη του Συνεδρίου και με βάση την επίδοσή τους, τόσο εντός των συνεδριακών διαδικασιών, όσο και της ενεργούς συμμετοχής τους, θα δοθούν τα βραβεία του Συνεδρίου, τα οποία στην Γ’ Προσομοίωση ήταν υποτροφίες για εκπαιδευτικά , Σεμινάρια & e-learning προγράμματα με συνολική αξία 3.000 ευρώ.

 

  • Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Δ’ Προσομοίωσης της ΕΚΤ για φοιτητές εντάσσεται η διαδικασία πιστοποίησης γνώσεων E-badge για όσους συνέδρους το επιθυμούν. Με τον τρόπο αυτό οι σύνεδροι θα μπορούν να συνδέουν αυτόματα με το ψηφιακό βιογραφικό τους ή το LinkedIn το πιστοποιητικό γνώσεων που θα έχουν αποκτήσει από το συγκεκριμένο Συνέδριο.

Γλώσσα διεξαγωγής του συνεδρίου είναι η Ελληνική

Οι αιτήσεις θα μείνουν ανοιχτές έως και την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

  • Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
  • Για οποιαδήποτε επικοινωνία πατήστε εδώ

Οι ημερομηνίες Διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι 11 έως και 14 Δεκεμβρίου 2020.

 

Share this article