Έναρξη του καινοτόμου e-learning προγράμματος «Απλά Χρηματοοικονομικά για όλους»

Στο πλαίσιο της Στρατηγικής Συνεργασίας της #Get_Involved με το #Ινστιτούτο_Χρηματοοικονομικού_Αλφαβητισμού είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του καινοτόμου e-learning προγράμματος «Απλά Χρηματοοικονομικά για όλους».

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 3 μηνών και διοργανώνεται από την Επιστημονική Ομάδα του Ινστιτούτου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά! Απευθύνεται σε φοιτητές και ευρύτερα σε πολίτες, που επιθυμούν να αποκτήσουν ολοκληρωμένα και με πολύ απλό τρόπο γνώσεις πάνω σε οικονομικές και χρηματοοικονομικές έννοιες απαραίτητες για το σύγχρονο πολίτη.

➡️Συγκεκριμένα στη διάρκεια αυτού του προγράμματος θα εξεταστούν έννοιες όπως η διαχείριση εισοδήματος, οικονομικός προγραμματισμός, βασικές επενδυτικές μέθοδοι, στοιχεία συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής κ.α.

🔎Περισσότερα θα βρείτε στο http://homefinance.unipi.gr/index.html

➡️Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας δόθηκαν #προσκλήσεις σε μέλη της Get Involved για την παρακολούθηση του A’ κύκλου του προγράμματος αυτού με έναρξη τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ενώ θα δοθούν ως #βραβείο σε φοιτητές που θα βραβευθούν στη διαδικασία της Γ’ Προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προσκλήσεις για την παρακολούθηση του Β’ κύκλου με έναρξη τον Ιανουάριο του 2020.

➡️Με την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος Θα δοθεί πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και το #Πανεπιστήμιο_Πειραιά

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »