Αίτηση Συνεργασίας

H ομάδα της Get Involved αναζητά νέους συνεργάτες!

 

Ποίοι είμαστε;

Ως φορέας η Get Involved AMKE ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον Οκτώβρη του 2017. Στόχος της αποτελεί η επένδυση στην Οικονομική Παιδεία και τη διεπιστημονική προσέγγισή της , η σύνδεση των ενεργότερων φοιτητών με διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς και το χώρο της Αγοράς, καθώς και η επένδυση στην απασχολησιμότητα των νέων.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου διοργανώνουμε σειρά καινοτόμων δράσεων, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται οι εξής:

 • Συνέδριο Προσομοίωσης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
 • Η ηλεκτρονική έκδοση του Ακαδημαϊκού Περιοδικού Future Economic Lab Journal
 • Διοργάνωση Επιστημονικών Ημερίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
 • Διεξαγωγή Career Days

Μέσα από αυτήν την πορεία έχουν εξασφαλιστεί συνεργασίες με φορείς Διαπίστευσης, όπως η Τράπεζα της Ελλάδος, η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, με Πανεπιστήμια, όπως το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά , εταιρείες και σημαντικές προσωπικότητες που συνθέτουν το Advisory Board της Get Involved.

Φράση που κυριαρχεί στην εταιρική μας κουλτούρα: “Education is all about us Getting Involved”

Ποιους Ψάχνουμε;

Αν είσαι φοιτητής σε σχολή

 • Οικονομικών,
 • Νομικής,
 • Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών,
 • Καθώς και οποιασδήποτε άλλης σχολής με ενδιαφέρον για το χώρο δραστηριοτήτων της Get Involved

Θα χαρούμε να λάβουμε την αίτησή σου.

Θέση Ενδιαφέροντος

Junior Associates

Περιγραφή Θέσης:

Η θέση των Junior Αssociates αποτελεί το επίπεδο έναρξης της συνεργασίας με την Get Involved. Σε αυτό το σημείο ένας associate μετά από σχετική συζήτηση με τους Εταίρους, θα αξιοποιείται στο πλαίσιο διάφορων ομάδων δράσης στα project της Get Involved. Θα εκπαιδεύεται στην εταιρική δραστηριότητα, ενώ θα συνεργάζεται άμεσα με Ambassadors και Mentors.

Η θέση αυτή και η θετική απόδοση σε αυτό το επίπεδο θα καθορίσει συνολικά τα βήματα της συνεργασίας. Ως σώμα λειτουργούν με την εποπτεία του συμβουλίου των εταίρων και του διαχειριστή  Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ ανάλογα του project στο οποίο συμμετέχουν λογοδοτούν στον εκάστοτε αρμόδιο.

Λειτουργούν σε βάση εθελοντικής συνεργασίας με την εταιρεία.

Κριτήρια Επιλογής και Δομή της Get Involved

Πατώντας ( εδώ ) θα δείτε συνοπτικά τη Διοικητική Δομή της Get Involved, ενώ εξερευνώντας την ιστοσελίδα μας θα βρείτε τους συνεργάτες μας.

Οι θέσεις για τις οποίες γίνεται η συγκεκριμένη διεύρυνση αφορούν, όπως αναφέρθηκες στο επίπεδο του  associate και συγκεκριμένα, για τα ερευνητικά επιτελεία και θέσεις στελέχωσης της ομάδας μαρκέτινγκ στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Get Involved.

Η διαδικασία των αιτήσεων περιλαμβάνει την υποβολή Βιογραφικού Σημειώματος –έως 3 Σελίδες- και συγγραφή Motivational Letter έως 600 λέξεις. Θα ακολουθήσει Zoom Call με τους επικρατέστερους υποψηφίους.

Χαρακτηριστικά που θα προτιμηθούν σε υποψηφίους

 1. Τουλάχιστον 1ο έτος Σπουδών
 2. Ικανοποιητικό Επίπεδο Αγγλικών
 3. Χειρισμός Η/Υ

Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με ισχυρό πνεύμα ομαδικότητας.

Διάρκεια και Πρακτικά Ζητήματα

Η περίοδος αιτήσεων καθορίζεται στις 3 εβδομάδες, η φορμά θα παραμείνει ανοικτή εώς τις 2 Ιουλίου 2021. Η Διάρκεια της συνεργασίας θα είναι ετήσια. Η εργασία θα γίνεται τις περισσότερες φορές από απόσταση και δεν θα απαιτείται, παρά σε ορισμένες περιπτώσεις, παρουσία στα γραφεία της Get Involved.

Η συνεργασία με την Get Involved θα γίνεται σε εθελοντική βάση.

Κίνητρα για να ενταχθείς στην ομάδα της Get Involved

Βασικό στοιχείο που διαπνέει την ομάδα της Get Involved, μια ομάδα που ξεκίνησε αριθμώντας 3 συνεργάτες και 3,5 έτη αργότερα αριθμεί 17 συνεργάτες, είναι η επένδυση στο κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Επενδύουμε δίνοντας χρόνο για την εκμάθηση των εταιρικών διαδικασιών, δίνοντας περιθώριο πρωτοβουλίας και περιβάλλοντας με εμπιστοσύνη τον κάθε συνεργάτη μας στην δουλειά του. Το καινοτόμο πεδίο δράσεων του φορέα δίνει την απαραίτητη επιστημονική ώθηση, ενώ η ενασχόληση με το Διοργανωτικό Σκέλος των δράσεων προσφέρει γνώσεις απαραίτητες για το εργασιακό μέλλον του κάθε συνεργάτη μας.

Συμπληρώστε την αίτηση πατώνταςεδώ

 

Με ειλικρινή εκτίμηση προς τους ενδιαφερομένους,

       Το Διοικητικό Συμβούλιο .